Blogul lui admin

Alături de tineri la Agora Tinerilor

În cadrul Agorei Tinerilor, echipa noastră a moderat masa rotundă „Antreprenoriat și locuri de muncă”, ajutând participanții să afle soluții și măsuri concrete pe care le vor putea aplica în viitor, pornind (desigur) de la nevoile tinerilor identificate în cadrul proiectului Tineri Activi pentru Bacău.

Read More

TinBlog-ul, la a treia ediție

Centrul de Agrement de la Valea Budului a găzduit cea de a treia ediție a TinBlog-ului, proiect care au reunit participanți din Bacău, Comănești, Faraoani și  Moinești. Și în acest an tinerii au învățat să utilizeze eficient mecanismele din social-media și promovarea online, construindu-și mesajele prin metoda de comunicare „Storytelling”.

Read More

ClubisArt

20 de tineri au participat la ClubisArt, proiect de educație antreprenorială desfășurat de Centrul European pentru Strategii Durabile, și care vine în continuarea proiectelor Clubis 2014 și Clubis Junior.

Read More

Echipa TinBlog a participat la Buzo-Young

În perioada 4 – 6 mai 2018, la Centrul de Agrement „Poiana Pinului” din cadrul DJST Buzău, s-a desfășurat etapa finală a primei ediții a Festivalului Județean de Jurnalism și Comunicare „BUZO-YOUNG”.

„Trebuie să recunosc că TinBlog-ul ne-a inspirat atunci când am proiectat Festivalul „BUZO-YOUNG”. Atmosfera minunată de la Valea Budului am recreat-o, cu sprijinul Consiliului Județan Buzău, la Centrul de Agrement de la Poiana Pinului.” – ne-a mărturisit Cosmin Șontică, managerul de proiect.

Read More

Alături de „Spiridușii lui Moş Crăciun”

Sala de conferințe a DJST Bacău a găzduit conferința de diseminare a proiectului propriu „Spiridușii lui Moş Crăciun!”, proiect ce are drept scop identificarea și premierea tinerilor băcăuani care s-au evidențiat în 2017 în proiectele de tineret ale programului Bacău - Capitala Tineretului. Tot în cadrul evenimentului, Niki Vrânceanu (președintele organziației noastre) a coordonat o sesiune de dialog structurat la care au fost invitate să participe oficialități din cadrul autorităților locale.

Read More

Premiile „Capitalist în Capitala Tineretului”

Proiectul „Capitalist în Capitala Tineretului” al Centrului Europen pentru Strategii Durabile Bacău a avut marți, 28 noiembrie, conferința de diseminare la Club Social Benefica.
Menit să provoace tinerii să-și asume ipostaza de „cetățean activ în economie”, proiectul s-a desfășurat în mai multe etape, într-o serie de conferințe itinerante în liceele din municipiul Bacău, în cadrul cărora tinerilor prezenți li s-au expus atât avantajele, cât și riscurile abordării antreprenoriatului, precum și exemple concrete de reușită.
Read More

„Capitalist în Capitala Tineretului” – La Liceul cu Program Sportiv Bacău

Vineri, 29 septembrie, Centrul European pentru Strategii Durabile a prezentat elevilor din Liceul cu Program Sportiv Bacău un proiect interesant, menit să-i determine a se implica în croirea propriului viitor.
Știm că e din ce în ce mai dificil pentru un tânăr să-și croiască un drum în viață și să reușească într-un domeniu sau altul. De asemenea, știm cât de grele sunt începuturile și că, adesea, un sfat sau o părere avizată poate deveni o mână de ajutor importantă
Read More

TinBlog 2.0

Ca și anul trecut, în tabără s-au desfășurat o serie de colocvii pe teme ce țin de marketing, jurnalism și tehnologiile internetului, precum și un workshop în cadrul căruia tinerii au experimentat proiectarea unei campanii de promovare online.
Read More

Trofeele Galei Tinerilor Antreprenori Băcăuani 2017

Gala Tinerilor Antreprenori Băcăuani și-a anunțat laureații în seara zilei de joi, 6 aprilie. Antreprenoarea Silvia Crețu Gherguț, deținătoarea unei băcănii raw vegan, a primit trofeul secțiunii „Start-Up”, iar cunoscutul hair stilist Adi Chirilă a obținut trofeul secțiunii „Excelență”.Evenimentul a fost susținut de prezentările agreabile ale organizatorului și ale partenerilor săi, dintre care îi amintim pe Niki Vrânceanu, Florin Smeu și Gabriel Căsăneanu. La festivitate, au participat oficialități locale, reprezentanți ai societății civile, oameni de afaceri.

Read More

TinBlog la Valea Budului

Centrul de Agrement de la Valea Budului a fost gazda mai multor evenimente in acelasi timp. Zece tineri au participat timp de trei zile, 19, 20 si 21 august, la TinBlog, un proiect experimental, dezvoltat în cadrul programului Ministerului Tineretului si Sportului de susţinere a acţiunilor de tineret cu obiectivul „Îmbunataţirea ofertei de educaţie non-formala” şi cu scopul declarat „Implicarea tinerilor bloggeri bacauani în promovarea patrimoniului cultural bacauan”.
 
Read More

Pagini